Törmäsin jossain Kinderpiirakkaan, moisesta en ollut koskaan kuullutkaan, joten Googlaamaan, että pääsee testaamaan. Esimerkiksi Juhlattaren kakkublogista löysin tämän ohjeen. Testasin piirakkaa pojan synttärivierailla ja ihastusta se herätti, sekä isoissa, että pienissä vieraissa, ohjeen peräänkin on kyselty ja tässäpä se nyt tulee, minun versionani! smiley

Kinderpiirakka:

Pohja:

6 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
4 tl leivinjauhetta
6 rkl leivontakaakaota
3 dl kuumaa vettä
300 g sulaa voita
4 kananmunaa


Voikreemi:
150 g voita
300 g tomusokeria
4 tl vaniljasokeria



Kuorrutus:
200 g Fazerin sinistä
ja muutama pala valkosuklaata sulatettuna




1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. 
2. Lisää joukkoon kuuma vesi, voisula ja munat (sekoita ensin munien rakenne rikki).
3.Sekoita taikina nopeasti sekaisin ja levitä pellille leivinpaperin päälle.
4. Paista pohjaa 175 asteisen uunin keskitasolla n. 30 minuuttia. 
5. Anna pohjan jäähtyä.
6. Valmista voikreemi vatkaamalla sähkövatkaimella pehmeään voihin muut aineet.
7. Levitä kreemi pohjan päälle ja anna jähmettyä hetken jääkaapissa. 
8. Sulata suklaalevy varovasti mikrossa tai vesihauteessa, levitä voikreemin päälle.  Pursottele sulatetulla valkosuklaalla kivat kuviot maitosuklaan päälle .smiley
9. Jähmetä vielä hetki jääkaapissa, mutta leikkaa piirakka paloiksi ennenkuin suklaa on kokonaan kovettunut. Kuumenna veitsi kuumalla vedellä leikkaamisen helpottamiseksi!